Салон СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО - 2012

Асоциацията на млекопреработвателите в България и Агенция Булгарреклама имат удоволствието да Ви поканят за участие в Международната специализирана изложба СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО,

която ще се проведе от 7 до 10 ноември 2012 г. в Интер Експо Център - София.

СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО се утвърди в годините като водещия бизнес форум на млекопреработвателната индустрия в България и е сред най-авторитетните събития в бранша, който ежегодно дава възможности на български и чуждестранни компании да установят ползотворни контакти, да обменят опит и полезни практики с експерти, да участват в организираните делови събития.

Предвиждаме СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО ‘2012 отново да привлече производители и търговци на млечни продукти, машини, апарати и специализирано оборудване, инструменти и тестове за контрол и анализ на качеството (НАССР), микробиологично оборудване, съвременни решения за съхранение и транспорт на мляко и млечни изделия и др.

Бихме желали да Ви информираме, че за предстоящото 9-о издание на изложбата Асоциацията на млекопреработвателите в България и Агенция Булгарреклама договориха преференциални условия за участие на фирмите – членове на АМБ:

  • Изграден и обзаведен щанд до 30 кв. м – 61 евро/кв. м
  • Изграден и обзаведен щанд над 30 кв. м – 57 евро/кв. м
  • Незастроена площ – 48 евро/кв. м
  • Такса правоучастие – 30 евро


Цените са без включен ДДС.


ОТСТЪПКИ:


  • 15% отстъпка от всички допълнителни услуги, включени в съответния формуляр от документите за участие;
  • Членовете на Асоциацията, които изграждат щанда си чрез Агенция Булгарреклама или участват със собствен щанд и не възлагат на други лица изграждането му, не заплащат такса “разрешение за строеж”;
  • Дружества, които не са членове на Асоциацията и участват със собствени щандове или възлагат изграждането им на външни организации или лица, заплащат на Агенция Булгарреклама такса “разрешение за строеж” в размер на 7,00 евро на кв. м без вкл. ДДС.


Паралелно със СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО в залите на Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Тази година 12-то издание на специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ за първи път ще се състои съвместно с горепосочените изложби. 

Мениджъри на хранителни вериги и магазини, търговци и дистрибутори на бързооборотни стоки, управители на хотели и ресторанти, бистра, барове, пицарии, кафенета, търговски обекти с топли точки и други заведения ще бъдат сред посетителите на изложбите.

Презентации, семинари, дискусии и дегустации ще предоставят на изложителите допълнителни възможности за изява и за атрактивно представяне на продукти и услуги.

За пета поредна година ще се организира Конкурс “Златен медал с диплом” за качествени и оригинални пазарни продукти, представени от фирми изложители – производители на готови храни и напитки.


Като се надяваме на интерес от Ваша страна, оставаме на разположение за допълнителна информация.


Агенция БУЛГАРРЕКЛАМА

1784 София, Цариградско шосе 147
тел.: (02) 9655 279, 9655 277;
факс:(02) 9655 231
e-mail: iec@iec.bg
http://www.iec.bg 


АСОЦИАЦИЯ НА МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ

1612 София, ж.к. Лагера бл. 44, вх. А
тел.: (02) 953 27 23;
тел./факс:(02) 952 32 65
e-mail: bam@mb.bia-bg.com
http://www.milkbg.org


Мандра Лесидрен ЕООД Производство млечни продукти Абламилк Милкком ЕООД Млечни продукти с марка Димитър Маджаров Мултивак