Предстоят инициативи за развитие на търговско-икономическите отношения България - Китай

Търговският съветник към Посолството на Китай в София Яо Чаоин и Ли Дзиенрън, първи секретар по търговските въпроси, посетиха БТПП и обсъдиха с председателя на Палатата  Цветан Симеонов предстоящи инициативи за развитие на търговско-икономическите отношения между България и Китай.

Стана ясно, че делегация от Китайския център за международна търговия ще посети България в периода 13 – 16 септември 2018г. Целта на визитата е да се промотират две изложения, които ще се проведат в Китай - 124-тият Кантонски панаир и Първият международен панаир за вносни продукти в Шанхай.

БТПП, съвместно с Китайския център за международна търговия и търговската секция на Посолството на КНР в София, ще организира промоционално събитие, което ще се състои на 14 септември /петък/ в сградата на Китайското посолство в София.

Събитието има за цел да предостави повече информация за двете изложения, както и да отговори на въпросите на българския бизнес относно възможностите и условията за участие.

Заинтересованите да присъстват на промоционалното събитие могат да потвърдят на e-mail: m.markova@bcci.bgили на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

По време на срещата бяха дискутирани още общи инициативи, като естествено продължение на успешно приключилата визита на председателя на Държавния съвет на Китай Ли Къцян в София по линия на инициативата „16 +1“.

 


Генезис Лаборатории Мандра Чех Лакрима - хубаво българско сирене от 1959 INTRAMA1