За трета година клиент на АГРИТОП печели приза НАЙ–ДОБЪР ФЕРМЕР-ЖИВОТНОВЪД


На 11 декември 2015 г., заместник-министърът на земеделието и храните д-р Цветан Димитров връчи наградата на Експертната комисия по животновъдство - Бургас „Най-добър фермер - животновъд на 2015 г." на господин Вангел Лолов.

Вангел Лолов е собственик на кравеферма в с. Екзарх Антимово. Той е клиент и дългогодишен партньор на фирма Агритоп. На церемонията господин Момчил Тасков, търговски мениджър на Агритоп му връчи лично поздравителен адрес.


„Вангел е много добър бизнесмен и животните му са гледани много добре. Той управлява стопанството си чрез развитието на нови инструменти за вземане на решения, иновации, автоматизирана технология, строга генетика, за да постигне по-добро качество на млякото и по-добра печалба. На България й трябват още като него",  каза Момчил Тасков за наградения.


Награждаването и организираният конкурс бяха част от отчетна среща на Експертния съвет по животновъдство към Областна дирекция „Земеделие" -Бургас, която се проведе в хотел „България"- зала „Компас". На нея присъстваха още директорът на ОД "Земеделие" Бургас - Лидия Станкова, директори на дирекции по земеделие в областта, както и животновъди от региона.

 


Мандра Лесидрен ЕООД Данон Жоси ООД - Млекопроизводство и млекопреработка Лакрима - хубаво българско сирене от 1959